Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, sancționează dur ipocrizia Gabrielei Firea: „E de 10 ori mai coruptă decât Nicuşor Dan!” 

0

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, este revoltat de modul în care administrația PSD-Firea a gestionat sau mai corect nu a știut să gestioneze probleme esențiale pentru bucureșteni. Traian Băsescu își continuă, în forță, campania electorală continuând să puncteze clar, argumentat, derapajele contracandidaților. Cu uriașa sa experiență politico-administrativă, Traian Băsescu are soluții viabile pentru modernizarea Bucureștiului. De aici derivă uriașa teamă a Gabrielei Firea și a lui Nicușor Dan de Traian Băsescu. Traian Băsescu nu acceptă sifonarea banului public de către găști abonate la banul public, jumătățile de măsuri, continua prostire a bucureștenilor prin iluzii, tupeu și manipulări.

Tocmai din aceste motive, Traian Băsescu este evitat sistematic de „marii favoriți” Nicușor Dan și Gabriela Firea. Doi candidați panicați de faptul că o dezbatere cu Băsescu le-ar „dinamita” șansele la un nou mandat. Așa că preferă să mimeze campania electorală cu acuze reciproce, o lipsă cronică de soluții și, implicit, un dispreț uriaș față de cetățeni.

Disperarea Gabrielei Firea de a obține un nou mandat este de înțeles. Venirea lui Băsescu la Primăria Capitalei ar aduce dezvăluiri incendiare. Iar Firea ar avea de dat nu puține explicații. Până atunci continuă să pompeze bani pentru realegerea sa…

Din păcate pentru ea, bucureștenii știu că singura soluție reală la Primăria Capitalei este Traian Băsescu. Singurul reprezentant veritabil al Dreptei. Un lider politic care a demonstrat că poate, vrea și care a avut, de fiecare dată, soluții. Iar Primăria Capitalei reprezintă o cunoscută pentru Băsescu. Și care, alături de echipa de consilieri generali, poate moderniza, din temelii, Capitala.

„Doamna Firea e de 10 ori mai coruptă decât acest Nicuşor Dan. A dat câteva zeci de milioane pentru publicitate. Voi credeţi că eu vorbesc degeaba?

A venit doamna Firea şi ne-a arătat cum cumpără echipamente pentru spitale, cum le face tuturor analize COVID, cum îi tratează pe toţi. Doamna Firea trebuie să ştie că primul lucru ca să fii sănătos e să te speli şi jumătate din Bucureşti nu a avut apă caldă vara asta, ba un sector, ba altul. Reţineţi, doamna Firea, sunteţi coruptă până în măduva oaselor. Nu îi mai daţi lecţii lui Nicuşor”, a spus Băsescu.

Candidatul susţinut de PMP la Primăria Capitalei, Traian Băsescu, i-a cerut explicaţii Gabrielei Firea şi pentru mirosul neplăcut pe care sunt nevoiţi să-l suporte locuitorii Bucureştiului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.