Ioana Constantin, revoltată de ipocrizia USR-PLUS : Orgoliile voastre de Goe răsfățați au omorât o alianță care putea să scoată PSD din primării!

0

Candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin își continuă, în forță, campania electorală. Cartier cu cartier, stradă cu stradă, casă cu casă, staff-ul Ioanei Constantin, în frunte cu tânărul candidat PMP, discută cu oamenii, le ascultă pasurile, problemele și le oferă soluții. Sute de kilometri parcurși pe jos, printre cetățeni, cu unicul scop al creșterii calității vieții în sectorul 1 după 27 septembrie. Din Străulești până în Dorobanți, din Chitila până în Cișmigiu, de pe Calea Griviței până la Herăstrău, din Piața Domenii până în Bucureștii Noi, problemele sunt numeroase, iar soluțiile s-au lăsat așteptate prea mulți ani.

Ioana Constantin vrea să redea încrederea cetățenilor într-o viață mai bună. Vrea să redeschidă larg porțile Primăriei către locuitorii din sector, vrea parcuri modernizate, locuri de joacă mai multe și mai sigure pentru copii, piețe la standarde europene, străzi asfaltate, școli și grădinițe modernizate, mai multe locuri de parcare și nu în ultimul rând o Primărie care să îi respecte pe cetățeni.

Are soluții, are proiecte, are o echipă competitivă de consilieri locali, vrea, poate și știe să readucă sectorului 1 în direcția dorită de fiecare locuitori de aici.

De altfel, candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, a reacționat dur,  pe pagina sa de Facebook, față de ipocrizia lui Nicușor Dan și a USR-PLUS  față de faptul că Traian Băsescu și implicit PMP „le ia șansa de a câștiga primăriile din București și din țară”.

“Văicăreala asta continuă a stângii temporar de dreapta că le ia cineva voturile și le ia cineva șansa de a câștiga primăriile din București și din țară a devenit obositoare. Voturile se câștigă, democrația înseamnă competiție, lumea liberă înseamnă concurență.

Un vot pentru Traian Băsescu e un vot pentru București. Traian Băsescu nu s-a plâns, dragă Nicușor Dan și USR-Plus, că era grea competiția cu Adrian Năstase, cu Mircea Geoană, cu mafia aia dură PSD din anii 2000 și 2004. Traian Băsescu s-a bătut și a câștigat alegerile. Traian Băsescu a pus țara asta pe un drum de unde nu au mai putut-o întoarce psd-iștii, oricât s-au străduit. De asta, nu există comparație între voi și Președintele Traian Băsescu. De asta, nu există comparație între noi și voi. Iar Traian Băsescu este cea mai bună soluție pentru București. Firea e pistol cu apă pe lângă ce a însemnat Adrian Năstase. Doar că orgoliile voastre de Goe răsfățați au omorât o alianță care putea să scoată PSD din primării.

Iar noi la PMP am învățat de la Președintele acesta care și-a iubit și își iubește țara să ne luptăm pentru fiecare vot, pentru oameni, pentru România.

Așa că, dragă Nicușor, dragă Clotilde, dragi USR-iști, e competiție! La București, în sectorul 1, în fiecare sector și în fiecare județ. Voturile se câștigă. Meciul se joacă până la final. Bucureștiul tot a fost clădit de oameni care au luptat, nu care au stat și s-au văicărit ca niște Goe răsfățați.

DREAPTA înseamnă COMPETIȚIE. De asta oricâte alianțe ați face nu aveți cum să deveniți vreodată de dreapta!”, a precizat candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.