Liberalul Sebastian Burduja: Duminica viitoare avem de ales între resemnare și implicare. Alegem între un București pierdut cu firea sau noul București!

0

27 septembrie. Ziua în care, în ciuda unei pandemii necruțătoare, bucureștenii sunt datori să iasă la vot. Datori, în primul rând, față de copiii și nepoții lor, față de toți cei care contează pentru ei. A venit vremea ca minciuna, disprețul, hoția, iresponsabilitatea și incompetența toxicelor administrației PSD de la nivelul Primăriei Capitalei și a primăriilor de sector să înceteze.

A venit vremea ca bucureștenii să dea o lecție usturătoare impostorilor care au profitat de buna lor credință și care au crezut că votul de acum patru ani reprezintă un cec „în alb” care (le) permite orice fărădelege. A venit vremea ca modernizarea Bucureștiului să nu mai rămână doar o sintagmă pierdută în pliantele electorale. A venit vremea ca profesioniștii, cei care au soluții pliate pe realitatea unei Capitale sufocate de traficul infernal și mirosul pestilential, să fie lăsați să administreze în interesul celor mulți. Administrațiile liberale vor readuce, înainte de toate, normalitatea în București. Pentru că normalitatea se lasă de prea mulți ani așteptată în București.

“ Pe 27 septembrie decidem viitorul comunităților noastre pentru următorii ani.

Știu că vor fi cele mai complicate alegeri din ultimele decenii, din motive de siguranță și provocări generate de pandemie. Dar mai știu că vor fi luate toate măsurile de protecție. Și că trebuie să ieșim la vot.

Să fim realisti: am început să învățăm să trăim cu acest virus. Nu ne (mai) împiedică să ieșim la plimbare, la terasă și nu ne mai opreste activitățile normale. Iar mersul la vot trebuie să fie parte din normalitate.

Duminica viitoare avem de ales între resemnare și implicare. În București, duminica viitoare alegem dacă rămânem sufocați de administrațiile toxice ale PSD sau dăm sansa orașului să devină un model de administrație liberală profesionistă. Alegem între un București pierdut cu firea sau noul București.

Nu ne mai putem permite resemnare sau neimplicare. Nu mai avem timp”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.