Marius Cosmescu susține soluția câștigătoare la Primăria Sectorului 2: Dan Cristian Popescu!

Share:

Candidat la Primăria Sectorului 2, Marius Cosmescu, s-a retras din cursă anunțând susținerea pentru viceprimarul Dan Cristian Popescu, candidatul susținut de PSD la Primăria Sectorului 2. Un gest lăudabil în contextul în care singura soluție viabilă pentru sectorul 2, Dan Cristian Popescu, duce în aceste zile o luptă electorală, pe viață și pe moarte, cu dezinformările, minciunilor și manipulările contracandidaților Radu Mihaiu și Neculai Onțanu.

În fața unor atacuri concertate, mai mult decât calomnioase, la adresa lui Dan Cristian Popescu cu scopul evident de a-l discredita, candidatul PSD își continuă campania electorală corectă, bazată pe argumente și proiecte viabile. Patru ani în care un viceprimar a realizat mai mult decât Onțanu în 16 ani de mandat . Unități de învățământ la standarde europene, parcuri modernizate, blocuri reabilitate, mai multe locuri de parcare, străzi spălate mecanizat, transparență decizională, piețe moderne,  taxă de gunoi zero, mai mulți polițiști locali pe străzi, mii de audiențe…

Dincolo de vorbele contracandidaților rămân faptele viceprimarului Dan Cristian Popescu, primarul pe care bucureștenii din sectorul 2 îl așteaptă de prea mulți ani. În aceste condiții votul din 27 septembrie este mai important decât oricând…

„Îi mulțumesc lui Marius Cosmescu pentru încrederea pe care mi-o acordă și pentru fair-play. Este nevoie de mai mulți oameni în politică de talia dânsului, care să pună interesele locuitorilor de #Aca2ă pe primul loc.

Domnul Cosmescu și-a anunțat retragerea din cursa electorală pentru Primăria sectorului 2 și mă va susține pe mine pentru funcția de Primar al sectorului 2.

Îl asigur că toate proiectele noastre vor merge mai departe. Împreună suntem echipa câștigătoare pentru că Aca2ă oamenii contează!”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, Dan Cristian Popescu.

Taxă 0 la gunoi Aca2ă

Facem curat #Aca2ă! Pe 27 septembrie, câștigăm împreună!

Publicată de Dan Cristian Popescu pe Luni, 21 septembrie 2020

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.