Candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, taxează “minciunile electorale și gargara” lui Tudorache și “văicăreala” lui Clotilde Armand

0

Candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, continuă lupta pentru  apărarea intereselor/drepturilor locuitorilor din sector. Un sector strivit de iresponsabilitatea, incompetența și disprețul administrației PSD-Tudorache.

Intrarea în cursă a tânărului candidat PMP continuă să provoace veritabile frisoane atât pesedistului Daniel Tudorache, cât și lui Clotilde Armand, candidatul PNL-USR-PLUS. După patru ani de administrație toxică PSD a venit vremea unei schimbări mult-timp așteptate de locuitorii din sector. Iar Ioana Constantin și redutabila sa echipă de consilieri locali poate readuce normalitatea, transparența, competența și respectul față de cetățean la Primăria Sectorului 1. În aceste condiții, prezența la vot, pe 27 septembrie, devine mai importantă decât oricând în ciuda pandemiei de coronavirus.

Un vot pentru Ioana Constantin reprezintă un vot pentru modernizarea sectorului 1, un vot pentru transparență decizională, un vot pentru deschiderea Primăriei către cetățean, un vot pentru o administrație profesionistă, un vot pentru un program pliat pe realitățile sectorului.

Aflată în mijlocul oamenilor din prima zi a campaniei electorale, tânărul candidat PMP, a taxat dur “minciunile electorale și gargara” pentru voturi marca Daniel Tudorache, dar și „văicăreala” lui Clotilde Armand.

„Primarul PSD Tudorache de la sectorul 1 și-a revenit din amnezie! Și-a amintit de singurul primar care a dezvoltat sectorul 1 – Andrei Chiliman, si se laudă că ar fi continuat niște proiecte. Adevărul e că le-a uitat în sertar din nepricepere și lipsă de voință. Un primar atât de slab cum e Tudorache nici nu avea cum să continue proiectele lui Andrei Chiliman. Sectorul 1 are cel mai mare buget pentru că vechea administrație a oferit facilități firmelor și a adus cel mai mare număr de firme în sector. Deci, taxe și impozite. În mandatul lui Andrei Chiliman am fost campionii reabilitărilor termice și tot atunci ne-am câștigat statutul de “Capitala Capitalei”.

E o rușine ca un primar așa slab cum e Tudorache să se cațere pe ce a însemnat administrația anterioară. În mod real, și Tudorache și Clotilde Armand, nu dau 2 bani pe administrația eficientă a lui Andrei Chiliman. Fiindcă stânga vrea mereu să construiască noul: omul nou, noul București”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, Ioana Constantin.

„Candidata stângii noi Clotilde Armand se văicărește că primarul nu o lasă să-și facă nici precampanie, nici campanie. Primarul PSD Tudorache se plânge că stânga nouă USR i-a blocat marile idei (lipsă) de guvernare a sectorului. În realitate sunt 2 oameni slabi, incapabili să conducă cel mai bogat dintre sectoarele Bucureștiului”, a adăugat, taxând dur (și) ipocrizia lui Clotilde Armand,  Ioana Constantin.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.