Accident teribil în orașul Năsăud. O ambulanță, lovită violent de o mașină!

0

Scene şocante în urma unui accident produs vineri în oraşul Năsăud din judeţul Bistriţa-Năsăud. O ambulanţă, care transporta de urgenţă un pacient suspect de noul coronavirus la spital, a fost izbită violent de o maşină într-o intersecţie. Şoferul autorismului este un bărbat de 72 de ani care a rămas fără permis pentru că nu a acordat prioritate autosanitarei.

Ambulanţa avea semnalele acustice şi luminoase pornite pentru că transporta la spital un pacient suspect de noul coronavirus. Într-o intersecţie, şoferul unei maşini, un bărbat de 72 de ani, nu i-a acordat prioritate.

Autosanitara a fost grav avariată din cauza impactului puternic. Pacientul a fost preluat de alt echipaj medical și transportat la spital.

„Nu au fost victime, pacientul a fost preluat de o altă ambulanță, iar autosanitara avariată a fost retrasă și înlocuită”, au precizat reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Bistriţa-Năsăud, conform Bistriţeanul.

Şoferul care a provocat accidentul s-a ales cu permisul suspendat şi cu amendă.

„Conform primelor verificări, o autosanitară care se deplasa cu semnalele acustice și luminoase în funcțiune, condusă de un bărbat de 36 de ani, din Rodna, a fost acroșată de un autoturism care nu i-ar fi acordat prioritate și care era condus de un bărbat de 72 de ani, din Năsăud. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.