Dan Cristian Popescu, ținta unor materiale de propagandă electorală calomnioase. Plângere penală împotriva finului Monicăi Anisie!

0

Votul de duminică este unul crucial pentru viitorul sectorului 2. În aceste condiții, campania mincinoasă, plină de calomnii la adresa viceprimarului Dan Cristian Popescu, candidatul PSD la Primăria Sectorului 2, arată, până la urmă, disperarea contracandidaților săi.  Atât candidatul PNL-USR-PLUS , anonimul Radu Mihaiu, cât și controversatul Onțanu, știu că au pierdut, deja, confruntarea electorală de duminică. Pentru că alegătorii din sectorul 2 știu să facă diferența dintre fapte și gargară electorală, dintre proiecte și calomnii.

Însă de aici până la a „inunda” sectorul 2 cu materiale de propagandă mincinoase anti-Popescu este o cale lungă pe care eu unul, ca și locuitor al sectorului 2, nu sunt dispus să o parcurg. Din păcate, pentru filiala PNL Sector 2 și implicit candidatul Rad Mihaiu alegerile de duminică vor reprezenta un dublu-eșec. Iar cei vinovați, inclusiv liderul PNL Sector 2, Monica Anisie, vor trebui să deconteze eșecul electoral. Mai ales că nici campania denigratoare nu va avea, rușinos, efectul scontat…

De altfel, Dan Cristian Popescu, a reacționat pe pagina sa de Facebok în fața acestei campanii murdare:

„Am depus astăzi plângere penală pe numele lui Claudiu Nicolescu, locul 5 pe lista de consilieri ai PNL pentru Consiliul Local sector 2, soțul șefei DSP București, Oana Nicolescu și finul ministrului Educației, Monica Anisie.

Acum 2 nopți, acesta a distribuit materiale de propagandă electorală cu un conținut calomnios la adresa mea. Materialele au fost distribuite în sectorul 2 noaptea și în cursul zilei de ieri.

Unicul beneficiar al acestui material mincinos și calomnios este candidatul USR PLUS pentru Primăria sectorului 2, care în loc să ia act de această mizerie, inventează în continuare fapte și mă acuză de lucruri care nu au nicio legatură cu persoana sau activitatea mea, așa cum a făcut în toată această campanie.

În fața organelor de cercetare penală voi proba această plângere cu doi martori, care au discutat în acea noapte cu Claudiu Nicolescu și de asemenea cu imagini foto/video.

Această acțiune pusă la cale de filiala PNL sector 2 arată nu doar disperare, cu câteva zile înaintea alegerilor locale, dar este un bun prilej pentru locuitorii sectorului 2 să se gândească de două ori atunci când pun ștampila în cabina de vot.

Aștept o reacție din partea conducerii PNL, pentru că asemenea acțiuni nu fac cinste niciunui partid și niciunui candidat. Chiar dacă PNL nu are un candidat la Primăria sectorului 2 și doar susține un individ apărut din buzunarul lui Barna, asta nu înseamnă că trebuie să tolereze acest comportament golănesc al membrilor și candidaților PNL sector 2”.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.