Liberalul Sebastian Burduja, mesaj pentru bucureșteni: „Veniți la vot! Duminică scoatem Bucureștiul din stăpânirea coruptă PSD-Firea!”

Share:

Votul de duminică este, poate, mai important decât oricând. Mai ales în București. În Bucureștiul controlat în ultimii patru ani de coruptele administrații PSD. Administrații falimentare, care nu au putut oferi bucureștenilor decât incompetență, iresponsabilitate, sute de milioane de euro sifonate anual și nu în ultimul rând un dispreț cronic la adresa celor cărora le cer, astăzi, cu un tupeu uriaș, din nou, votul. Prea multă ipocrizie, prea multă demagogie, prea multă politică și prea puțină administrație, prea multă aroganță…

A venit ziua scadenței. A venit ziua în care administrațiile pesediste de la Primăria Capitalei și primăriile de sector trebuie să primească lecția cuvenită. Iar în locul lor să vină, prin vot, primari competenți care privesc cetățeanul ca pe un partener, nu ca pe un „nimeni”, primari care au în spate echipe bine pregătite de consilieri generali și locali și care au soluții, proiecte și nu în utimul rând dorința de a mișca lucrurile în direcția cea bună. Normalitate, transparență, competență…De asta are nevoie administrația Capitalei.

Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a transmis un mesaj tranșant în preziua votului, chemându-i pe bucureșteni la urne. “Veniți la vot! Nu îi lăsați pe alții să decidă pentru voi! Duminică, ne decidem singuri soarta în acest oraș! Duminică scoatem Bucureștiul din stăpânirea coruptă PSD-Firea!”, a spus Sebastian Burduja care a reiterat faptul că  PNL, împreună cu Nicușor Dan, vor construi Noul București.
„Bucureștiul are nevoie de o nouă administrație, cinstită, care să facă și nu doar să promită, care să ducă la bun sfârșit proiectele și să lucreze în interesul cetățenilor și nu al găștilor personale.
Lumea s-a săturat de minciuni, de o poveste care nu există! E mult de muncă, în Capitală și este esențial să începem să punem orașul pe baze solide! Administrația liberală în București va fi pusă în slujba cetățenilor!
Vom face politică pentru oameni! Vom construi, pas cu pas, iar rezultatele se vor vedea imediat, pentru că locuitorii acestui oraș au suferit prea mult, în acești 4 ani și merită să fie fericiți, să fie mândri de capitala în care trăiesc!
De luni, PNL va construi #NoulBucurești, împreună cu Nicușor Dan, primarul general al Capitalei.
Veniți la vot! Nu îi lăsați pe alții să decidă pentru voi! Duminică, ne decidem singuri soarta în acest oraș! Duminică scoatem Bucureștiul din stăpânirea coruptă PSD-Firea!
Votați PNL! Votați Nicușor Dan!”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, liderul liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.