Băsescu l-a felicitat pe Nicușor Dan și o trimite „acasă, la copii” pe Gabriela Firea

0

Traian Băsescu l-a felicitat pe Nicușor Dan după încheierea votului la alegerile locale și a invitat-o pe Gabriela Firea să părăsească primăria generală. Acesta a anunțat, duminică seară, scorul obținut de PMP la alegerile locale. 

„Avem primar general! (…)

PMP față de nivelul extraordinar de polarizare pe care l-a realizat electoratul nu poate sa fie decat multumit. Am realizat practic scorul de la europarlamentare, ne-am fi dorit mai mult, dar suntem multumiti ca nu am ajuns ca partidul lui Tăriceanu. (…) Dintre partidele mici, suntem cel mai mare partid.

Este un semn bun , PMP a reusit sa se consolideze ca partid care sa treaca pragul, nu stiu daca va ramane la 7,2%.

Vreau sa-l felicit pe Nicusor Dan, este noul primar general al Capitalei. Am vazut ca doamna Firea spera sa se schimbe numaratoarea dimineata. Aici nu e ca la Geoană. (…) Doamnă, mergeți acasă, la copii.

Dumnezeu le-a asezat pe toate ca sa fim toti multumiti, si Nicusor, si PMP, s-a dovedit ca socoteala noastra a fost corecta.

Sper ca totusi Nicusor Dan nu va intra pana nu retrage toate cele 40 de procese impotriva Capitalei. Va face scurtă la mână cu cererile de renunțare, dar trebuie să facă acest lucru.

Eu sper că Orban va internaliza că are doar 17% la Consiliul General. (…)

Orban abia mâine dimineață o să-și dea seama de rezultatul alegerilor, că este doar al treilea în București. Să zică bogdaproste că a luat Blaga PDL-ul și i l-a dus acolo, că altfel era el în locul nostru și noi în locul lor.

Dragii mei, eu mă duc să-mi fac valiza, că am serviciu și mă duc la Bruxelles, acolo este nevoie de părerea mea prețioasă”, a încheiat Traian Băsescu prima declarație după terminarea procesului de vot de la alegerile locale.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.