Independentul Octavian Bădescu, la vot: „Prioritare sunt schimbarea legislației electorale și a celei privind finanțarea campaniilor partidelor”

0
Candidatul independent la Primăria Capitalei, Octavian Băsescu, a votat, împreună cu soția sa, la Colegiul Național Bilingv din Capitală.
„Primele prioritati ale bucurestenilor si ale romanilor nu sunt nici traficul, nici poluarea si nici apa calda. Nici macar reorganizarea administrativ teritoriala si nici infrastructura, educatia sau sanatatea. Toate acestea sunt foarte importante.
Prioritare sunt insa schimbarea legislatiei electorale, a celei privind finantarea campaniilor, a partidelor, chestiuni de acest tip. Pentru ca restul sunt doar efecte. Ceilalti candidati si conducerile partidelor trimit oamenii dupa fente, pe banii din taxe. Sa vedem pe cati”, a precizat Octavian Bădescu.
„Sa vedem cati bucuresteni s-au saturat de candidatii la PMB ai PSD, PNL/USR+, plus de Basescu, de Tariceanu, de Sirbu de la partidul lui Ponta, de aceste partide parlamentare, in conditiile in care au fost in proportie de peste 99% mediatizati doar ei, pe banii nostri.
Ca sa vedem dorinta reala de reimprospatare a clasei politice, de penalizare a comportamentelor dictatoriale si abuzive, capacitatea de identificare a sarlataniei si de rezistenta la manipulari, interesul real pentru cine e cel mai potrivit pentru a conduce executiv Bucurestiul. Dupa numararea voturilor vom afla”, a mai spus candidatul independent.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.