Ludovic Orban a votat la Dobroești. Premierul a stat la coadă pentru a-și exprima votul!

0

Premierul Ludovic Orban s-a prezentat la secția de votare din Dobroești la ora 8 dimineața.

Ludovic Orban a ales să voteze la ora 8 la o secție de votare din localitatea Dobroești, din Ilfov. Premierul a așteptat la coadă afară pentru a putea intra în secția de votare. La ora 9:30 este așteptat și președintele Iohannis să voteze. Gabriela Firea a votat încă de la ora 7 la o secție din Capitală.

„Cunoasteti foarte bine conceptul nostru de campanie, a fost un concept clar: dezvoltarea comunitatilor locale prin dezvoltarea infrastructurii, cresterea calitatii serviciilor, cresterea nivelului de civilizatie, pentru asta am votat, pentru oamenii care imi garanteaza ca pot sa imbunatateasca viata oamenilor, pentru candidati care au proiecte serioase de dezvoltare a comunitatilor locale.

Sunt niste reguli de protectie a sanatatii, necesare, pentru a diminua la minimum riscul de raspandire a virusului. Eram pregatit sa stau si mai mult la coada. Am luat legatura cu presedintele AEP sa fluidizeze votul ca durata de asteptare sa fie cat mai mica. O data la 4 ani ne votam primarul, consiliul, e bine sa participam la aceasta decizie. De votul fiecaruia conteaza cat de bine va fi administrata comunitatea locala. Regulile se respecta, astea sunt procedurile, am incercat sa asiguram prin reglementarile stabilite reguli care sa protejeze sanatatea oamenilor sa dam un semnal clar”, a spus Ludovic Orban.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.