Responsabilitate civică: Maria Pirtea, fata deputatului Marilen Pirtea, la vot pentru prima dată!

0

Moment important pentru deputatul liberal Marilen Pirtea. Acesta a votat alături de Maria Pirtea, fiica domniei sale aflându-se astăzi la prima experiență a votului, puțină vreme după împlinirea vârstei de 18 ani, un frumos exemplu de responsabilitate civică.

„Exercitarea votului este nu doar un drept ci și o responsabilitate, o dovadă a atitudinii civice. Votul înseamnă mandatarea cu încredere a unor oameni politici care, în campania electorală, au promis ca vor conduce ca nimeni alții comunele, orașele și județele! Acest transfer de încredere și responsabilitate, realizat de fiecare dintre noi prin exercitarea votului, îi obligă pe cei alesi să nu se abată de la programul prezentat și ne transformă pe noi, votanții, in „instanța lor morală”!

Ziua votului pentru aceste alegeri locale este specială și pentru mine, dar este specială și pentru fiica mea, Maria, cu atât mai mult.

Astazi am însoțit-o pe Maria la prima sa experiență de exercitare a dreptul la vot. A considerat că ține și de responsabilitatea ei, ca tânără de 18 ani, să-și exprime opțiunile pentru Timișoara și Timiș.

Am votat pentru un Timis mai european si pentru o Timișoară liberă, liberală, modernă, cosmopolită, vizionară, multiculturală, care dincolo de multiplele proiecte de infrastructură, tinde să fie tot mai vie, efervescentă, educată, universitară, sănătoasă, o Timișoară a continuității și a viitorului!”, a precizat pe pagina sa de facebook, Marilen Pirtea,

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.