Dan Cristian Popescu: „Am reușit împreună să punem capăt episodului nefast din sectorul 2, numit Neculai Onțanu!”

Share:

O zi tristă pentru sectorul 2. Nu atât prin victoria candidatului PNL-USR-PLUS, Radu Mihaiu, cât prin înfrângerea (cu un scor bun) a viceprimarului Dan Cristian Popescu, un om care și-a lăsat, din plin, amprenta asupra comunității pe care a administrat-o. Un om care s-a implicat, trup și suflet, pentru a asculta cetățenii din sector și a le rezolva problemele, care a crezut, cu încăpățânare, în proiectul modernizării sectorului 2. Un viceprimar care a făcut, în patru ani, mai mult decât Onțanu în 16 ani.

Din păcate, votul de duminică, din București, a fost unul, eminamente politic, pro-USR. Motivele îmi scapă cât timp consilierii USR din Capitală, indiferent de sector, nu s-au remarcat decât prin a boicota, din fașă, orice proiect anunțat de cineva, fie el de la PSD, PNL sau PMP.

Este un vot nedrept în ceea ce-l privește pe Dan Cristian Popescu. Merita mai mult, dar până la urmă, votanții sunt cei care contează. Și implicit votul lor!

Sunt convins că, așa cum îl știu, pe Dan Cristian Popescu acesta va merge mai departe. Și povestea scrisă de el la sectorul 2 va continua peste patru ani.

Radu Mihaiu are, în fața sa, provocără uriașe. Vom vedea dacă va răspunde uriașelor așteptări ale populației. Mă tem că administrația acestuia va reprezenta o dezamăgire crasă…

Meritul uriaș al lui Dan Cristian Popescu este că a stopat/blocat/pericolul reprezentat de Neculai Onțanu. În cazul susținerii acestuia de către PSD, fără candidatura lui Popescu, Onțanu ar fi revenit la Primăria Sectorului 2. Un scenariu de neimaginat…

Mai mult, cu Dan Cristian Popescu, în frunte, PSD a obținut cele mai multe voturi în sectorul 2. Și are cei mai mulți consilieri locali.Și asta nu este puțin deloc..

„Vă mulțumesc pentru votul de încredere pe care ni l-ați acordat, atât mie, cât și Partidului Social Democrat.

PSD este primul în opțiunile locuitorilor de #Aca2ă, iar acest lucru ne onorează.

Am reușit împreună să punem capăt episodului nefast din sectorul 2, numit Neculai Onțanu. Partidul ADER nu a intrat în Consiliul Local sector 2, iar această reușită este pentru mine cea mai mare bucurie.

Vă mulțumim!”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, Dan Cristian Popescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.