Robert Negoiță se aștepta la înfrângerea Gabrielei Firea

Robert Negoiţă spune că era de aşteptat ca Gabriela Firea să piardă Primăria Capitalei. De asemenea, primarul sectorului 3 l-a felicitat pentru victorie pe Nicuşor Dan.

„Sunt permanent în oraș, am legătură cu oamenii, mă întâlnesc cu ei, știu ce se întâmplă, cum a funcționat instituția Primăriei Generale în ultimii patru ani și chiar mă așteptam la acest rezultat.

Când patru ani ai ocazia să arăți ce poți, în mod normal ține de tine să convingi oamenii că meriți, în sensul că ai făcut treabă și ai schimbat în bine viața oamenilor”, a declarat la Digi24 Robert Negoiță.

Primarul Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoiță, l-a felicitat, luni, pe Nicușor Dan pentru că a câștigat alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei.

„Îl felicit și pe Nicușor Dan. Îi doresc să aibă un mandat plin de rezultate bune, pentru că Bucureștiul are nevoie de foarte multe schimbări în bine. Felicitări pentru toți cei care au câștigat în sectoare și în toată țara și le doresc să aibă un mandat cât mai bun și să facem lucruri bune împreună pentru cetățeni”, spune Robert Negoiță într-un clip postat pe Facebook.

După ce Marcel Ciolacu a anunţat că îl aşteaptă pe Robert Negoiţă să se întoarcă la PSD, primarul reales al Sectorului 3 din București a declarat, marți, momentan nu se pune problema să revină în Partidul Social Democrat.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.