Victorie uriașă pentru pietreni. Tânărul liberal Andrei Carabelea, noul primar al municipiului Piatra Neamț!

0

Victorie uriașă la Piatra Neamț pentru liberalul Andrei Carabelea. Un tânăr care a crezut, cu încăpățînare, în viitorul municipiului Piatra Neamț. Un tânăr care va oferi pietrenilor ceea ce merită: o administrație profesionistă, transparentă, deschisă către cetățeni, care are soluții pliate pe realitatea unui municipiu confiscat, prea mulți ani, de găști și interese străine pietrenilor. Andrei Carabelea are echipă, are soluții și mai mult decât orice are forța de a implementa tot ceea ce și-a propus. Piatra Neamț intră în era respectului față de cetățean.

Liberalul Andrei Carabelea a câştigat funcţia de primar al municipiului Piatra-Neamţ, potrivit numărătorii paralele parţiale a 92% dintre secţiile de vot, realizată de PNL Neamţ, informează Agerpres. Acesta a întrunit 26,38% dintre voturile valabil exprimate.

Potrivit aceleiaşi numărători paralele, pe poziţia a doua s-a aflat candidatul PMP, Dragoş Chitic, cu 22,07%.

Răzvan Cuc, candidatul Alianţei pentru Piatra-Neamţ 2020 PSD- PPU, s-a clasat pe locul al treilea cu 20,75%.

Prezenţa la vot în municipiul Piatra-Neamţ a fost de 32,51% în timp ce în judeţ a fost de 43,21%.

Liberalii au păstrat funcţia de primar al municipiului Roman şi au câştigat-o pe cea din oraşul Roznov, în timp ce în oraşele Bicaz şi Târgu Neamţ social-democraţii şi-au conservat funcţiile de primar.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.