Liberalul Iuliana Cristina Grigorescu, personajul cheie care a stopat o (posibilă) fraudă electorală în sectorul 1

0

Suspiciunile grave de fraudare a alegerilor pentru Primăria Sectorului 1, care sunt cercetate de Poliție, nu ar fi luat turnura cunoscută, fără  intervenția Iulianei Cristina Grigorescu, candidat PNL la Consiliul Local de la Sectorul 1. De aici, de la vigilența unui liberal, a pornit acest uriaș scandal generat, pe bună-dreptate, de liderii USR-PLUS. Cu toate acestea, adevărul trebuie spus tranșant, iar liberalul Iuliana Cristina Grigorescu merită toate felicitările. 

„Colega noastră, Iuliana Cristina Grigorescu, a povestit în detaliu cum s-au derulat evenimentele de ieri, în urma cărora Poliția cercetează o presupusă fraudă electorală la sectorul 1.
Fără vigilența și perseverența Cristinei, probabil că nu s-ar fi aflat niciodată ce orchestrau acești indivizi. Culmea tupeului și a cinismului, în sediul companiei care ar fi trebuie să construiască spitalul! Spital nu avem, doar hoțiile și șmecheriile cu care aceștia ne sufocă de ani de zile.
Jutiția își va face treaba. Iar noi vă asigurăm că rămânem vigilenți și apărăm cu orice preț democrația”, a precizat pe pagina sa de Facebook, liderul liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.