Mihaela Bădescu, soția candidatului Octavian Bădescu: “Îl felicit pe soțul meu pentru curajul de a-și susține principiile și viziunea!”

0

Candidatura candidatului independent la Primăria Capitalei, Octavian Bădescu, a reprezentat o lecție pentru partide, lideri, găști politice. Un candidat liber, sută la sută independent, care, în ciuda înfrângerii, continuă să creadă cu încăpățânare în reformarea României și implicit a unei Capitalei confiscate, de prea mulți ani, de grupuri de interese străine bucureștenilor.

Octavian Bădescu a oferit soluții, proiecte viabile, pliate pe realitățile Bucureștiului. Soluții pentru reducerea cheltueilor/pierderilor din zona STB, Administrației Spitalelor, Termoenergetica, zona de protecție socială…

Soția sa, Mihaela Bădescu, i-a fost alături necondiționat și l-a susținut în demersul său, oarecum sinucigaș, de a reda demnitatea bucureștenilor și de a moderniza Capitala.

“Îl felicit pe soțul meu pentru curajul de a-și susține principiile și viziunea, pentru curajul de a le afirma public, dar și pentru efortul extraordinar depus în ultimele săptămâni! Pentru mine el este un câștigător: de oameni frumoși care au ales liber să îl susțină, mulți sau puțini, dar aleși; al unui sentiment de mulțumire că cel puțin a avut tăria de a face ceva, în loc să stea pe margine și să comenteze, în contextul în care știa că dispune de calitățile necesare pentru a face o diferență; a unei experiențe care l-a învățat multe. Eu personal, îi mulțumesc!”, a precizat Mihaela Bădescu, soția candidatului independent la Primăria Capitalei, Octavian Bădescu.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.