Scandal uriaș: Florentin Pandele a găsit vinovații pentru înfrângerea Gabrielei Firea!

0

Florentin Pandele, primarul Voluntariului, susţine că există mai multe motive pentru care Gabriela Firea a pierdut Primăria Capitalei. Edilul consideră că PSD-ul a sabotat-o pe Gabriela Firea, despre care spune că a fost o găină care face 4 ouă pe zi, dar pe care PSD-ul nu a mai hrănit-o.

„Ați văzut motanii ăia în desenele animate care și-au tocit ghearele? Eu mi-am tocit nervii în această campanie” , a declarat Pandele.

„PSD-ul are în curte o găină care face 4 ouă pe zi și știți ce a făcut PSD-ul? Nu i-a mai dat de mâncare! Stați că vin alegerile parlamentare, să vedeți cum se pune PSD-ul cu grăunțe pe găină. Să treacă alegerile parlamentare și să vedeți cum se vor pune ei să taie găina.”, a spus Florentin Pandele, la Antena 3.

De asemenea, Pandele, în direct la România TV, a declarat că este de părere că Liviu Dragnea este unul dintre principalele personaje din cauza cărora soţia sa a ratat şansa unui nou mandat la Primăria Capitalei.

„Cauza principală a fost, după părerea mea, echipa de miniştri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 până când au pierdut alegerile. Nu vreau să pomenesc numele fostului lider care se află în detenţie. Liviu Dragnea este unul dintre principalii vinovaţi ai pierderii alegerilor”, a spus Florin Pandele.

„A doua cauză este Victor Ponta. El şi Robert Negoiţă s-au gândit cum să facă să o execute pe Gabi Firea, să-l smulgă pe Negoiţă şi să dea o gaură în barca PSD-ului”, a mai spus Pandele, la România TV. „Liviu Dragnea a făcut tot ce i-a stat în putinţă să o execute pe Gabi pentru că îi era frică că îi ia partidul”, a continuat soţul Gabrielei Firea.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.