Liberalul Sebastian Burduja pune “punctul pe i”. Din numărătoarea paralelă a PSD reiese că Clotilde Armand a câștigat alegerile!

0

“Primarul invizibil” al sectorului 1, pesedistul Dan Tudorache, refuză să-și accepte înfrângerea. Teatru, scandal, proteste (aranjate) în fața sediului BEC din sectorul 1, acuze nefondate de fraudare a alegerilor. În tot acest timp, televiziunile de casă ale PSD pervertesc, în cel mai abject mod, nu numai realitatea, dar și aritmetica electorală elementară. Dan Tudorache pozează în victimă. Vedem, însă, (doar) un alt pesedist care se pliază perfect pe principiul “nici usturoi nu am mâncat, nici gura nu îmi miroase”.  Și care este disperat că privilegiile din ultimii patru ani vor dispărea…

Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, demontează, însă, cu “armele PSD” duplicitatea/disperarea lui Tudorache:

“Gura păcătosului adevăr grăiește. Mai greu cu matematica la PSD…de altele nici nu mai discutăm.

În circul penibil pe care PSD îl face, cerând renumărarea voturilor la Sectorul 1, au trimis o solicitare la Biroul Electoral. Ei invocă număratoarea paralelă proprie din care reiese negru pe alb cine este câștigătorul: Clotilde Armand, cu 36.577, în timp ce Tudorache are 35.455 de voturi. Calculele, însă, le-au cam jucat feste, căci o propoziție mai jos…scrie că Tudorache a câștigat în numărătoarea paralelă.

Ar fi de râs, dacă nu ar fi de plâns…PSD, lasă-ne! Cât de mult vă mai faceți de râs? Nu aveți deloc simțul penibilului…Gata, alegătorii au decis. Acceptați înfrângerea și încetați cu bâlciul”, a precizat pe pagina de Facebook, liderul liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.