Trei lideri PSD Sălaj, confirmați cu coronavirus, după ce s-au întâlnit cu Ciolacu!

0

Trei lideri PSD Sălaj au fost confirmaţi cu noul coronavirus şi au ajuns deja la spital. Este vorba despre Tiberiu Marc – președintele Consiliului Județean Sălaj, vicepreședintele PSD Zalău și fostul prefect, Florin Florian. Aceștia s-au întâlnit vineri, înaintea alegerilor locale, cu Marcel Ciolacu.

La doar o zi după ce s-a întâlnit cu Marcel Ciolacu, Tiberiu Marc a început să se simtă rău, apoi şi ceilalaţi doi social-democrați. Ulterior, toți cei trei lideri PSD au primit confirmarea că sunt infectaţi cu coronavirus.

Cu toții s-au întâlnit vineri, cu o zi înainte de apariția primelor simptome, cu Marcel Ciolacu, Vasile Dîncu și Paul Stănescu, la miting electoral în Zalău.

De asemenea, managerul Aeroportului Internaţional din Iaşi, Cătălin Bulgariu, a fost diagnosticat cu COVID 19, iar surse din PSD Iaşi citate de stiripesurse.ro susţin acesta ar fi participat la o şedinţă internă de partid în ciuda faptului că aştepta rezultatul testului COVID.

La întâlnirea de partid ar fi participat Tudor Ciuhodaru, Doru Pănescu, Vasile Toma şi Silviu Macovei, scrie ziaruldeiasi.ro.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.