Protocol PMP-PNL pentru formarea majorităților în consiliile locale și județene! Și Nicușor Dan îl „curtează” pe Tomac!

0

Scorul bun obținut de PMP la alegerile locale, în București, dar și în țară unde formațiunea politică condusă de Eugen Tomac a reușit să acceadă în 23 de consilii județene, a generat interesul (politic) al liberalilor și nu numai al liberalilor. Mai mult și Nicușor Dan, susținut de PNL și USR-PLUS la Primăria Capitalei, a început, deja, să „curteze”” asiduu PMP, deși în urmă cu doar o lună și jumătate a achiesat la decizia perversă a PNL și USR-PLUS care a vizat excluderea PMP din alianța anti-PSD din București!

Liderul PMP, Eugen Tomac, a anunțat, joi, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că s-a înțeles cu liderul PNL, Ludovic Orban să încheie un protocol pentru formarea majorităților în consiliile locale și județene.

„Am pornit de la ideea ca trebuie să creăm majorități de dreapta acolo unde este posibil”, a spus Eugen Tomac.

Interesant este faptul că și Nicușor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a anunțat la interviurile Adevarul Live că ar vrea ca în noua majoritate sa a Consiliului General al Municipiului Bucuresti să fie cooptat și PMP.
„Acum urmează ca BEC sa valideze numerele. Acum în CGMB sunt 12 consilieri PNL, 17 din partea USR-PLUS, cinci din partea PMP si 21-22 din partea PSD. Majoritatea simplă e 28. Eu aș vrea o majoritate și cu PMP. Aș vrea ca o majoritate cu PMP să fie și la primăriile de sector”, a explicat Nicușor Dan.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.