Scandal uriaș la Institutul „Marius Nasta”. Medici și pacienți, atacați de rudele unui pacient mort de COVID-19!

0

Scene șocante în Capitală! Institutul „Marius Nasta” a fost atacat de rudele furioase ale unui pacient cu COVID-19 care a decedat. Aproape 20 de persoane au intrat cu forța în unitatea medicală și au amenințat medicii și pacienții internați. Managerul instituției a anunțat că vineri va depune o plângere penală.

Beatrice Mahler, managerul institutului Marius Nasta, a declarat că un grup de circa 20 de bărbați au trecut cu ușurință de cei doi paznici de la poarta Institutului și au încercat să intre pe ferestre ca să ajungă la secția de terapie intensivă și au amenințat medicii.

„Nu a fost nimeni rănit, dar în acel moment în pavilionul COVID erau și ambulanțe, care se prezentau cu alți pacienți. Practic, a fost pusă în pericol siguranța pacienților din Marius Nasta”, a povestit Beatrice Mahler.

„Persoanele recalcitrante nu au reușit să intre în pavilionul COVID, dar au încercat să intre pe ferestre în clădire. Ei au încercat să ajungă în partea de terapie intensivă COVID, dar este un singur pavilion și vocile lor, zgomotul din curte, practic, a fost auzit nu doar de pacienții din pavilionul COVID, ci și de pacienții din pavilionul de pneumologie”, a precizat dr. Beatrice Mahler.

„Cu siguranță mâine voi depune o plângere la Poliție, pentru că este anormal să fie pusă în pericol siguranța cadrelor medicale și a pacienților din Marius Nasta”, a încheiat managerul.

Pacientul care a decedat joi seara la Insitutul Marius Nasta avea 40 de ani și suferea de obezitate.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.