Dan Cristian Popescu continuă lupta pentru drepturile oamenilor: „Am pierdut o bătălie, nu și războiul!”

Share:

Vești bune pentru locuitorii din sectorul 2. Dan Cristian Popescu rămâne alături de zecile de mii de oameni care l-au votat. Învins, la limită, într-un scrutin care ridică multe semne de întrebare, viceprimarul sectorului 2 a precizat că „experiența campaniei electorale rămâne una dintre cele mai frumoase perioade, petrecută alături de oameni buni!”.

Viceprimarul Dan Cristian Popescu a reușit, prin prestația sa, să scrie cea mai frumoasă pagină scrisă vreodată de un edil în sectorul 2. Un om corect, implicat, dedicat comunității, care a crezut și continuă să creadă cu încăpățânare în oameni, proiecte, și nu în ultimul rând într-o administrație eficientă, transparentă, aflată în slujba cetățeanului.

„Am intrat in politică pentru a fi lângă oameni și pentru a-i ajuta.

Nu mă definesc funcțiile, ci lucrurile bune pe care le-am facut si le fac in continuare.

Am pierdut o bătălie, nu și războiul. Sunt un luptător și voi lupta cu și mai multă îndârjire pentru drepturile oamenilor și pentru ca lor să le fie bine!

În schimb, experiența campaniei electorale rămâne una dintre cele mai frumoase perioade, petrecută alături de oameni buni. Cu toții am oferit comunității din timpul nostru, cea mai importantă resursă pe care o avem. Le mulțumesc tuturor celor implicați, celor care au dus mai departe mesajul meu, cât și celor aproape 36 de mii de oameni care au mers la vot!

Mergem înainte împreună!”, a precizat pe pagina sa de Facebook, Dan Cristian Popescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.