Liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja, denunță „ultimul tun din bani publici” marca Tudorache

0

Toxica administrație PSD-Tudorache nu se dezminte. Chiar în ultimele zile ale mandatului său „primarul invizibil” al sectorului 1 a pregătit, potrivit liderului liberalilor din sectorul 1, Sebastian Burduja,  un ultim tun din bani publici. Iresponsabilitate, incompetență, lipsă de transparență, promisiuni neonorate și nu în ultimul rând devalizarea banului public, rămân, din păcate, reperele unei administrații incapabilă să înțeleagă ceva din nevoile unei comunități care a fost, prea mulți ani, sfidată.

Reacția liderului PNL Sector 1, Sebastian Burduja, este fermă și arată, în întreaga sa „splendoare”, mârșăvia găștii din jurul lui Tudorache.

„Ultimul tun PSD la Sectorul 1!

În ultimele zile ale mandatului său toxic, primarul PSD al sectorului 1 nu se dezice de la obiceiurile care au blocat sectorul în subdezvoltare patru ani de zile. Tudorache a pregătit un ultim tun din bani publici, în stilul clasic al pesediștilor.

Cu doar câteva zile înainte de încheierea mandatului său de tristă amintire, se pare că Tudorache a cumpărat, prin Compania de Investiții (care ar trebui să fi construit un spital, nu să dea tunuri), 1.200 de nebulizatoare, la 4.000 de euro bucata.

Îi somăm public pe Dan Tudorache și Dragoș Florescu, directorul Companiei de Investiții a Sectorului 1 să răspundă la următoarele întrebări:

De ce ati cumpărat 1.200 de nebulizatoare? Cum ati estimat acest necesar?

Care este prețul final?

Ce s-a discutat în Consiliul de Administrație al companiei legat de aceste achiziții? A fost dată o decizie de CA privind costul și numărul final de nebulizatoare?

De la ce firmă au fost făcute aceste achiziții? Ce legătură are această firmă cu achizițiile de tablete din Sector? Cine sunt acționarii acestei firme?

În plus, solicităm tuturor organelor de anchetă să se sesizeze în această speță și să ia toate măsurile necesare pentru a verifica acest posibil tun din bani publici”, a precizat, pe pagina de Facebook, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.