Scandal uriaș în Marea Britanie: Liste speciale cu britanicii care se vor vaccina împotriva COVID-19!

0

Mai puţin de jumătate din cetăţenii din Marea Britanie vor fi vaccinaţi împotriva COVID-19, declară autorităţile. Oficialii spun că se vor face liste speciale, iar printre cei care vor avea prioritate se numără medicii. Experţii afirmă că vor fi necesare două doze de persoană pentru o protecție adecvată contra virusului. 

Boris Johnson, premierul britanic: „Încă nu avem un vaccin, din păcate. Muncim din greu să scoatem unul. Am fost să-i văd pe cercetători. Este incredibil ce au făcut, se simte că sunt aproape gata, dar trebuie testat şi certificat corespunzător. Evident, chiar când vom avea vaccinul, va fi crucial să avem suficiente doze în ţară. ”

Șefa grupului de lucru guvernamental pentru vaccin spune că nu va fi imunizată toată lumea.

„Nu va fi vaccinat nimeni cu vârsta sub 18 ani. Este un vaccin destinat doar adulţilor, pentru persoanele de peste 50 de ani, cu prioritate pentru cadre medicale, pentru cei care îngrijesc bolnavi la domiciliu şi pentru persoanele vulnerabile.”, a declarat Kate Bingham, șefa grupului de lucru guvernamental pentru vaccin.

Oamenii de ştiinţă de la Oxford au anunțat că au intrat în ultima fază de testare pentru vaccinul contra Covid 19. La această etapă participă aproape 30.000 de oameni din SUA, Marea Britanie, Brazilia şi Africa de Sud.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.