Teodor Țigan a câștigat concursul pentru funcția de director general al Romsilva. Mandatul acestuia–valabil până la 31 decembrie 2021!

Share:

Vești bune pentru cei peste 16.000 de silvicultori din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor-Romsilva. După patru luni de interimat la conducerea Romsilva, Teodor Țigan a câștigat, joi, detașat concursul pentru funcția de director general al Regiei Națională a Pădurilor. Potrivit unor surse din cadrul Ministerului Mediului, Apelor și Pădurilor, Teodor Țigan, l-a depășit cu peste 30 de puncte pe celălalt candidat înscris în cursă, inginerul silvic,  Daniel Nicolescu, consilierul secretarului de stat pentru Păduri, Gelu Puiu.

Mandatul lui Teodor Țigan va fi valabil până la 31 decembrie 2021.

Într-o perioadă grav afectată de o pandemie necruțătoare care ridică multe provocări în toate domeniile de activitate, iar Romsilva nu face notă discordantă, desemnarea unui profesionist de anvergura lui Teodor Țigan creează premisele unui management de succes.

Teodor Țigan, 62 de ani, a absolvit Liceul Tehnic Silvic Timișoara și Facultatea de Silvicultură și Exploatări Forestiere Brașov. A fost inginer silvic responsabil cu activitatea de fond forestier la Direcția Silvică Arad până în anul 2003 și, ulterior, șef al Ocolului Silvic Iuliu Moldovan, până în anul 2007. În ultimii 13 ani a ocupat funcția de director al Direcției Silvice Arad.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.