Europarlamentarul Eugen Tomac salută proiectul privind construirea autostrăzii și a căii ferate Gdansk – Constanța

0

Europarlamentarul PMP, Eugen Tomac, a precizat că proiectul anunțat de administrația americană privind construirea autostrăzii și a căii ferate Gdansk – Constanța „trebuie să ne bucure enorm”. „Vestea primită de la Washington este extraordinară și demonstrează cât se poate de limpede că Statele Unite ale Americii sunt cel mai important partener strategic al României”, a mai spus liderul PMP, Eugen Tomac.

„Autostrada Gdansk-Constanța

Vestea primită de la Washington este extraordinară și demonstrează cât se poate de limpede că Statele Unite ale Americii sunt cel mai important partener strategic al României.

Am fost la Gdansk în urmă cu mai bine de zece ani, împreună cu premierul Emil Boc, pentru a participa la ceremonia de comemorare a victimelor celui de-al Doilea Război Mondial.

La eveniment erau prezenți toți premierii din Uniunea Europeană și Putin. Lecția trecutului ne obligă să fim vigilenți și să nu uităm nicio clipă că aceste tragedii au avut loc, iar milioane de oameni au murit din cauza unor decizii diabolice.

Nu trebuie să uităm nicio clipă că România a fost victima URSS în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Astăzi teritoriile de la est de Prut nu ne mai aparțin, iar la doar 150 km de frontieră, pe teritoriul R. Moldova se află ilegal armata Federației Ruse.

Prin urmare, proiectul anunțat de administrația americană privind construirea autostrăzii și a căii ferate Gdansk – Constanța trebuie să ne bucure enorm. Semnalul este clar: pe aici nu se mai trece din nou!”, a punctat europarlamentarul PMP, Eugen Tomac, pe pagina de Facebook.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.