Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, pune tunurile pe Ciolacu: „Somez PSD să oprească terorismul economic!”

0

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a transmis un mesaj liderului PSD, Marcel Ciolacu. Ministrul somează PSD să oprească terorismul economic și susține că toate partidele care cresc cheltuielile bugetare sau reduc veniturile la buget sunt vinovate de terorism economic împotriva României.

„Domnule Ciolacu, AJUNGE! Somez PSD să oprească terorismul economic. Toate partidele care în acest moment dificil pentru economia globală forţează creşterea deficitului bugetar prin legi care cresc cheltuielile bugetare sau reduc veniturile la buget sunt vinovate de terorism economic împotrivă României. Comisia Europeană, agenţiile de rating, investitorii, se uită cu mare atenţie la România în acest moment”, a scris, duminică, pe Facebook, Florin Cîţu.

Ministrul susține că derapajele PSD pot duce la reducerea cu cel puţin 13 miliarde euro a fondurilor UE pentru Romania şi la scăderea ratingului de ţară ceea ce ar însemna colaps economic.

„Domnule Ciolacu, vă cer public să opriţi acest terorism economic! Până la alegerile din 6 decembrie mai sunt doua şedinţe ECOFIN în care România poate să piardă fonduri UE. În acelaşi timp FOARTE IMPORTANT, până la alegerile din 6 decembrie TOATE cele 3 agenţii de rating publică evaluări ale rating-ului de ţară pentru România. Am reuşit prin transparenţă şi discuţii lunare să arătam agenţiilor de rating că suntem un guvern responsabil cu finanţele României. Dar, şi aici agenţiile au dreptate, cât mai putem rezista atacurilor teroriste venite din Parlamentul României dominat de populişti iresponsabili?”, a mai scris Cîţu.

De asemenea, Florin Cîțu a menționat faptul că PSD aruncă Romania în haos economic pentru a mai căştiga câteva voturi.

„Niciun om politic nu are dreptul să condamne Romania la sărăcie, hiper-inflaţie şi dobânzi astronomice doar pentru a mai căştiga câteva voturi”, a mai afirmat ministrul Finanţelor.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.