Rădoi îl ironizează pe Ianis Hagi

Selecționerul Mirel Rădoi (39 de ani) a susținut o conferință de presă în cantonamentul României de la Mogoșoaia, înainte de meciul „tricolorilor” cu Austria din Liga Națiunilor.

În cadrul conferinței de presă, selecționerul i-a răspuns lui Ianis Hagi, care s-a plâns la finalul meciului cu Norvegia că nu mai are energie să joace mingea după ce aleargă 4-5 minute ca să o recupereze!

„Dacă jucătorii au declarațiile astea, trebuie să le și probeze. Aș merge la raportul pe care l-am primit după meci. În momentul în care avem 19-20 de baloane pierdute, e normal că nu poți să mai ai continuitate, pentru că mingea este una singură pe teren. În momentul în care noi o pierdem, înseamnă că este la adversar. Iar dacă nu îți place să ții de minge când o ai, atunci e clar că va trebui să alergi după ea și pot exista momente în care nu faci ce ai antrenat și poți alerga mai mult de 4-5 minute”.

Din partea mea, de pe teren, când alergi 3-4 minute după minge și după aia îți vine la picior, ce să faci cu ea? Ce poți să faci? Să scoți un fault, să încerci să mai întrerupi meciul și să îți revii. Alergând după minge, când o ai la picior nu mai poți face nimic. Îți pierzi energia, suflul. Suntem la început de drum, cu un nou selecționer, probabil că încă nu am reușit să aplicăm pe teren ce ni se transmite de pe margine – Ianis Hagi, după Norvegia – România 4-0.

Mijlocaşul Răzvan Marin a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că mi se teme de meciul cu Austria, fiind sigur că naţionala României va juca la victorie.

Citește și
1 Comentariu
  1. ?????? spune

    & Care sunteți de părere că Ilie Dumitrescu ar trebui propus și susținut pentru conducerea FRF la alegerile viitoare, Ilie Dumitrescu având experiențe practice la multe dintre activitățile din fotbal, inclusiv ca jucător, la care ar putea fi adăugate acelea de comentator – analist și antreprenor, ?

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.