Ministrul Cîțu a avut, din nou, dreptate. Industria își revine, în plină pandemie de COVID-19!

0

Ministrul Finanțelor, Florin Cîțu, a vorbit, într-o postare pe Facebook, de o dinamică pozitivă în ceea ce privește sectorul industrial. De asemenea, acesta s-a referit și la îmbunătățirea constantă a condițiilor din economie.

Florin Cîțu: „Așa cum am estimat, industria își revine. Bineînțeles că este greu. Încă ne luptam la nivel global cu criza dublă sănătate-economică. Dar, este important să îmbunătățim în fiecare lună condițiile din economie. Si asta facem.

Avem nevoie de o economie puternică pentru a putea să trecem cu bine peste criza de sănătate. Și avem nevoie de o societatea sănătoasă pentru a avea o economie puternică.

Măsurile luate de guvern până acum au avut un impact POZITIV și acest lucru se vede. Industria a fost distrusă de trei ani de guvernare socialistă. Intrase în recesiune la începutul anului 2019. Acum toate semnele arată, fară dubiu, că la finalul trimestrului 2 sau începutul trimestrului 4, pentru prima oară în 2 ani dinamica sectorului industrial o să fie POZITIVĂ. Un lucru foarte important având în vedere contextul economic prin care trecem. Așa cum am resuscitat industria vom resuscita TOATE sectoarele economice.”

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.