Apel umanitar: Ludmila Drăgan, o mamă de 37 de ani, are nevoie disperată de sprijinul nostru. Haideți să-i salvăm viața!

0

Campanie inceputa la data: 11.09.2020

Nume: Drăgan

Prenume: Ludmila

Vârsta:  37 ani

Suma necesară: 48900 euro

Diagnostic: Ceroză hepatică

Clinica unde va efectua tratamentul: Clinica privata din Turcia

O mamă trăiește pentru copiii ei și și-ar da și viața pentru ei. În unele cazuri însă, familia poate că și-ar da viața ca să o salveze pe femeia mult-iubită.

Așa e și în cazul Ludmilei Drăgan, o tânără de 37 de ani, care a fost pusă de viață în fața unei grele încercări. De când a aflat că are ciroză hepatică într-un stadiu avansat și complicații la inimă, Ludmila se teme să nu-i lase orfani de mamă pe cei doi fii, „sprijinul și bucuria mea” cum îi descrie.

Tratamentele pe care le-a urmat pentru a scăpa de boală nu au dat rezultat, iar singura ei șansă la viață a rămas un transplant de ficat, procedură care costă aproape 50.000 de euro, un preț enorm pentru posibilitățile unei educatoare în învățământul de stat plătită cu echivalentul a 100€ lunar. Nici împreună cu venitul soțului, care lucrează ca mecanic auto, plătit cu 250€, nu se pot strânge atâția bani.

Vă rog din suflet, oameni cu inimă mare, ajutați-mă să cred în viitor, să pot privi în ochii copiilor mei fără lacrimi și să îi văd crescând, este ruga Ludmilei Drăgan.

Ludmila are nevoie de ajutorul nostru. Orice donație făcută fie prin card bancar, fie prin PayPal sau contract de sponsorizare îi poate da o nouă șansă la viață tinerei mame. Împreună putem salva o inimă și o familie

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX

Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001

CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați la detalii plată numele de familie -DRAGAN

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.