Dragoș Tudorache, „mult zgomot pentru nimic”. Judecătoria Sectorului 1 validează mandatul lui Clotilde Armand!

Share:

Clotilde Armand, noul primar al Sectorului 1. Magistraţii Judecatoriei Sectorului 1 i-au validat mandatul. Urmează ca noul primar Clotilde Armand să depună jurământul. Candidatul susţinut de USR-PLUS-PNL a câştigat alegerile pentru Primăria Sectorului 1, având aproximativ 1.000 de voturi în plus faţă de contracandidatul său, social-democratul Daniel Tudorache. 

Magistratii Judecatoriei Sectorului 1 au validat joi, 15 octombrie, mandatul de primar al Primariei Sectorului 1, câştigat de Clotilde Armand.

„Admite sesizarea formulata de Biroul Electoral de Circumscriptie nr. 1, Sector 1 Bucuresti. Valideaza mandatul pentru functia de Primar al Sectorului 1 Bucuresti, obtinut de doamna CLOTILDE-MARIE-BRIGITTE ARMAND, candidata Aliantei USR-PLUS.
Dispune comunicarea prezentei incheieri de indata Prefectului si Secretarului General al Sectorului 1 Bucuresti, cel din urma are obligatia aducerii la cunostinta publica, prin afisarea incheierii, la sediul Primariei Sectorului 1, in termen de cel mult 24 de ore de la comunicare. Executorie.

Cu drept de apel in termen de 2 de zile de la aducerea la cunostinta publica, ce se va depune la Judecatoria Sectorului 1 Bucuresti. Pronuntata prin punerea solutiei la dispozitia partilor prin mijlocirea grefei instantei, conform art. 396 alin. 2 Cod de procedura civila, azi, data de 15.10.2020,” este minuta Judecatoriei Sectorului 1, prezentată de Clotilde Armand pe contul de Facebook, alături de mesajul scurt „touché”, care în acest caz ar putea fi tradus ca „victorie”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.