Ianis Hagi, desființat de Dănuț Lupu: „Devii penibil!”

0

Declarațiile făcute de Ianis Hagi după eșecul usturător al tricolorilor din Norvegia nu l-au supărat doar pe Mirel Rădoi. Dănuț Lupu a criticat și el în termeni duri evoluția lui Hagi jr, informează Realitatea.net.

Ianis Hagi a dat vina pe selecționer după eșecul usturător înregistrat de tricolori în Norvegia, iar declarațiile au iritat o parte din lumea fotbalului. Într-o intervenție la Digi Sport, fostul internațional Dănuț Lupu a ținut să-l pună la punct pe Hagi jr.

„Ianis a greșit, Rădoi i-a dat mereu încredere și l-a lăudat după fiecare meci, a încercat să îi dea încredere. Cred că Ianis a fost influențat să facă declarația aia, dar nu mă întrebați de cine. Nu era normal ca el să facă declarația aia, în contextul în care Rădoi l-a ajutat mereu și a încercat să îi dea încredere.

Sigur că lui Rădoi i-au fost adresate cuvintele astea. Ianis n-a jucat nimic în meciul ăla, dacă juca ceva, atunci putea să vorbească. Dar când nu joci nimic și mai și vorbești, eu cred că devii penibil”, a spus Dănuț Lupu, la Digi Sport.

Vezi mai multe detalii pe realitateasportiva.net.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.