Raed Arafat, apel către români: „Nu vă cumpărați concedii în străinătate în această iarnă!”

0

Raed Arafat face un nou apel la populaţie. Şeful DSU le recomandă românilor să nu îşi cumpere sau să îşi facă planuri pentru străinătate în această iarnă. Secretarul de stat din MAI îi invită de asemenea pe cârcotaşi să propună soluţii pentru gestionarea crizei sanitare.

Arafat i-a sfătuit pe români să nu îşi cumpere concedii în străinătate din cauza situaţie critice la nivel mondial.

”Vă spun foarte direct şi sincer: hai să ne uităm care e situaţia, nimeni nu ştie ce va fi într-o lună, două, trei. Nimeni. Deci riscul este să-ţi iei bilet, să plăteşti banii şi în final să nu ajungi acolo, cine doreşte să facă ceva mai bine rămâne în ţară şi organizează în ţară, să putem ce putem organiza, dar riscul de a face planuri cu plecat în alte ţări este unul semnificativ, fiecare face cum crede, dar trebuie să înţeleagă că există şi riscul ca ţara respectivă să impună restricţii, nu neapărat România, şi să nu poată să ajungă. Asta realitatea situaţiei în care ne aflăm în acest moment”, a declaratt Raed Arafat la TVR.

”Singurul mod prin care putem să trecem prin asta este să lucrăm împreună. Cei care au de criticat, dacă pot să vină cu soluţii mai bune, e foarte bine, să le propună! Dacă nu pot să vină cu soluţii mai bune, atunci să accepte soluţiile care sunt date, iar îndemnarea populaţiei la nerespectarea regulilor înseamnă îndemnarea populaţiei la a deveni, cel puţin unii dintre ei, victimele infecţiei şi poate unele rude ale lor sau chiar ei victime în sensul să-şi piardă viaţa. (…) Cine are propuneri mai bune, mai consistente, să le propună să le trimită şi putem să le analizăm”, a mai spus oficialul MAI.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.