Specialiștii avertizează: În România avem, în realitate, peste 20.000 de infectări zilnice cu coronavirus!

0

Record absolut al infectărilor cu noul coronavirus. România a depășit pentru prima dată de la debutul pandemiei pragul de 4.000 de îmbolnăviri. Mai exact, 4.016 români au fost confirmați cu SARS-CoV-2, în ultimele 24 de ore. Crește de la zi la zi și numărul deceselor. 66 de persoane au murit în ultimele 24 de ore. În plus, situația este gravă și la Terapie Intensivă.

„Sistemul de sananate este deja undeva la refuz, este deja coplesit de numarul de cazuri si presiunea este foarte mare. Probabil ca numarul de cazuri va creste si noi vom trebui sa facem fata sistemului care este la refuz. E un moment dificil. Chiar azi la noi la spital o persoana care a avut nevoie sa se interneze nu am avut loc pentru a-l interna”, a declarat medicul Virgil Musta, intr-o interventie la Realitatea PLUS.

„Stim deja ca, la fiecare caz simptomatic, exista alte 4 care nu sunt simptomatice. Deci noi, astazi, probabil ca avem 20.000 de cazuri noi, ori oamenii astia circula printre noi”, spune Sorin Paveliu, expert în politici de sănătate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.