Liberalul Sebastian Burduja: “Este vital să aducem Parlamentul de partea binelui. Bătălia pentru România normală merge înainte!”

0

Reformarea actualei clase politice reprezintă o prioritate pentru PNL. În contextul în care încrederea în actualul Parlament a ajuns la cote de avarie din cauza aroganței, iresponsabilității și demagogei deșănțate marca PSD, liberalii, în frunte cu Ludovic Orban, au adoptat cea mai curajoasă decizie și anume aruncarea în lupta electorală a unor lideri politici tineri, bine pregătiți, care pot, știu și vor să câștige pariul recredibilizării și modernizării României.

Desemnarea liderului liberalilor din sectorul 1, tânărul secretar de stat de la Finanțe, Sebastian Burduja, pe locul 5 pe lista PNL la București, pentru Camera Deputaților, dar și desemnarea multor altor persoane tinere pe locuri eligibile, la nivel național, la scrutinul din 6 decembrie arată, cu vârf și îndesat, că liberalii sunt deciși să schimbe, cu adevărat, lucrurile în direcția dorită de milioane de români.

“Mai putin de un român din zece are încredere în Parlamentul României. E vital să aducem această instituție de partea binelui. Acum. Nu doar pentru că este cea mai importantă într-o democrație, ci și pentru că este nevoie urgent de parlamentari care să facă legi drepte pentru cetățeni, nu să dea privilegii strâmbe pentru clientela de partid.

Este o mare onoare și o responsabilitate pe măsură candidatura mea (locul 5) pe lista Partidului Național Liberal la București, pentru Camera Deputaților, la alegerile din 6 decembrie. Avem toată încrederea în victoria pentru România dezvoltată, democratică și demnă.

Bătălia pentru România normală merge înainte. Voi continua să construiesc din Parlamentul României, alături de toți cei preocupați de binele românilor, VISUL care m-a adus înapoi în România: o țară din care nimeni sa nu mai plece și în care toti cei plecați sa se întoarcă acasă.

Multumesc tuturor colegilor mei din PNL Sector 1, o echipă minunată, de care sunt extrem de mândru. Multumesc, Ludovic Orban și Violeta Alexandru, împreună cu întreaga echipă a Partidului Naţional Liberal, pentru încrederea acordată si pentru toată susținerea.

Multumesc fiecărui cetățean, dintre zecile de mii cu care am interacționat în ultimii ani (și nu numai), care mi-a arătat constant de ce trebuie să fiu in fiecare zi aici, în slujba României.

Vă aștept alături. Înainte, împreună”, a precizat pe pagina sa de Facebook, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.