Ministrul Cîțu îl pune la punct pe Ciolacu: Este o crimă cu premeditare ce face PSD!

Share:

Florin Cîţu a avut o ieşire acidă la adresa liderilor PSD. Acesta susţine că social-democraţii fac o „crimă cu premeditare”. De asemenea, ministrul Finanţelor îi cere lui Ciolacu să renunţe la imunitatea declaraţiilor economice. Astfel, potrivit guvernantului, va răspunde penal cine va minţi.

”PSD știe foarte bine care sunt elementele care vor duce imediat la șomaj și la probleme de acest tip. Avem corespondența de la guvernul PSD. PSD le promitea agențiilor de rating reduceri de cheltuilei. E o crimă cu premeditare ceea ce face PSD. Domnule Ciolacu, STOP! Trebuie să vă opriți. Nu mai trebuie să ne jucăm. Trebuie să facem diferența între oamenii politici și oamenii de stat. Am luat o decizie care poate fi surprinzătoare. Vă invit să participați alături de mine la întâlnirile cu Comisia Europeană.

Acolo, vom prezenta planurile noastre și ce va însemna pentru agențiile de rating. Vom înregistra aceste discuții, iar românii vor alege în consecință. Dacă nu veți da curs acestei invitații, vin cu altă propunere. Solicit imperios un exerciţiu . Să renunțăm fiecare la imunitatea pentru declarațiile economice, astfel va răspunde penal cine minte.”, a spus Florin Cîţu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.