O nouă dezbatere incendiară Trump-Biden. Președintele va fi testat împotriva COVID-19 înaintea dezbaterii!

0

Donald Trump, preşedintele Statelor Unite, a anunţat, luni, că se va testa pentru noul coronavirus (COVID-19) înainte de următoarea dezbatere cu democratul Joe Biden din această săptămână. Confruntarea are loc cu aproape două săptâmâni înainte de alegerile prezidenţiale din Statele Unite, programate la data de 3 noiembrie.

„Sigur, nu voi avea o problemă cu asta”, a spus Donald Trump, după ce a fost întrebat de jurnalişti dacă se va testa din nou pentru noul coronavirus.

Dezbaterea dintre Donald Trump, preşedintele în funcţie al Stratelor Unite, şi contracandidatul său democrat Joe Biden va avea loc joi, la Nashville, transmite agenţie Reuters.

Pe 2 octombrie, Donald Trump a fost testat pentru noul coronavirus (COVID-19). Preşedintele american a refuzat, însă, să spună când a fost testat negativ ultima oară, înainte de prima dezbatere prezidenţială care a avut loc pe 29 septembrie.

De asemenea, preşedintele american Donald Trump l-a criticat din nou pe medicul Anthony Fauci, figură foarte respectată în SUA şi membru al celulei de criză de la Casa Albă pentru gestionarea crizei sanitare, relatează AFP.

Săptămâna trecută, preşedintele american a transmis că e imunizat faţă de coronavirus. De asemenea, medicul său a spus cu o zi în urmă că nu mai există riscul să transmită virusul.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.