Liberalul Antoneta Ioniță avertizează: „Orice zi în plus în care majoritatea PSD rămâne să controleze Parlamentul este o zi în care România este pusă în pericol!”

0

Scrutinul din 6 decembrie este unul crucial pentru viitorul României. Fără un vot clar pro-modernizarea, pro-reformarea, pro-credibizarea României, nimic nu se va putea schimba în direcția dorită de fiecare român.

Deputatul PNL, Antoneta Ionița, a avertizat că alegerile din 6 decembrie sunt decisive pentru România și pentru PNL. În opinia parlamentarului liberal “orice zi în plus în care majoritatea PSD rămâne să controleze Parlamentul este o zi în care România este pusă în pericol”.

“Alegerile din 6 decembrie sunt alegeri decisive pentru România și pentru Partidul Național Liberal, singura forță politică care are capacitatea de a învinge PSD și de a îndrepta România în direcția corectă.

722.681 de români au semnat pentru susținerea Partidului Național Liberal la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Încrederea românilor va fi răsplătită și sprijinul acestora se va concretiza în dezvoltarea accelerată a României în guvernarea liberală, singura capabilă să valorifice resursele României în beneficiul românilor

Continuăm bătălia pentru România începută cu europarlamentarele și Referendumul pentru Justiție, urmate de victoria categorică în alegerile locale de anul acesta, care ne-a plasat pentru prima dată în ultimii 30 de ani pe primul loc în opțiunea românilor.

Orice zi în plus în care majoritatea PSD rămâne să controleze Parlamentul este o zi în care România este pusă în pericol, este o zi în care actuala majoritate inventează noi reglementări care să compromită șansele de dezvoltare ale României pe termen mediu și lung.

Este esențial ca românii să vină la vot cu încredere. Democrația înseamnă alegeri, democrația înseamnă puterea cetățeanului de a decide cine să-l reprezinte. Partidul Național Liberal oferă românilor garanții, certitudini, competență, seriozitate, viziune, parteneriate strategice, fructificarea pozițiilor pe care le are România în toate structurile internaționale. Le mulțumim românilor care recunosc aceste valori și au ales să ne sprijine în continuare”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, deputatul PNL, Antoneta Ionița.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.