Răzvan Burleanu face nuntă. Șeful FRF va fi nășit de Vasile Dâncu!

0

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a decis să-și unească destinele cu actuala logodnică, Anamaria Tulumb, și în curând va fi nuntă mare în lumea fotbalului, dar și în politică.

Răzvan Burleanu şi Anamaria Tulumb vor fi năşiţi de Vasile Dâncu, șeful Consiliului Național al PSD.

Despre relația dintre Răzvan Burleanu și Vasile Dâncu s-a scris de nenumărate ori în presă, şeful federaţiei fiind acuzat că a câștigat alegerile din 2014 cu sprijinul politic al PSD. Atunci, înaintea alegerilor, Răzvan Burleanu s-a întâlnit cu Victor Ponta și cu Liviu Dragnea.

Anamaria Tulumb i-a furat inima lui Răzvan Burleanu încă de pe băncile şcolii. Cei doi plănuiau nunta în acest an, dar pandemia COVID-19 a amânat evenimentul. În aceste condiții, nunta va avea loc în 2021.

Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014, când a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu. În aprilie 2018 a câștigat un nou mandat din primul tur de scrutin, fiind votat de 168 dintre cei 254 de membri afiliaţi prezenţi la Adunarea Generală de la Casa Fotbalului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.