Șerban Nicolae, demisie (șoc) din PSD

Senatorul Şerban Nicolae a anunţat că demisionează din PSD, după ce conducerea partidului nu l-a trecut pe listă pentru alegerile parlamentare. Fostul preşedinte al Comisiei Juridice din Senat, care a susţinut inițiativa Guvernului de a grația și amnistia unele fapte de corupție, susţine ar fi trebuit recompensat de social-democraţi pentru activitatea sa din Parlament şi compară eliminarea sa cu scoaterea lui Gheorghe Hagi din echipă, la cererea rivalilor.

„Am trecut și prin intemperii, și prin seisme, și prin evenimente mai contondente, mereu am fost alături de partid. Am fost izgonit de unii care veniseră ca oaspeți și se descălțau la ușă.

Acțiunile mele din actuala legislatură, toată prestația mea publică ca parlamentar ar fi trebuit să fie recompensată, eu tot ce am făcut, am făcut în beneficiul electoratului. Faptul că sunt contestat cu atâta vehemență de adversarii politici asta spune totul. Este ca și cum, la Mondialul din 94, România îl scotea pe Hagi din echipă pentru că așa cereau adversarele”, spune Șerban Nicolae, conform Ştiripesurse.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.