Deputații din comisia juridică l-au lăsat pe Bănicioiu fără imunitate

Share:

Deputatul Nicolae Bănicioiu și-a susținut vineri nevinovăția în fața Comisiei juridice, la dezbaterea cererii DNA de ridicare a imunității sale pentru a putea fi cercetat penal în dosarul în care este acuzat de luare de mită și trafic de influență. Fostul ministru al Sănătății a precizat că nu va mai candida la alegerile parlamentare, dar că ”toate acuzațiile sunt niște minciuni.”

Bănicioiu a fost însoțit la comisie de avocata sa. Dezmințind acuzațiile din dosar, deputatul a spus că nu înțelege de ce nu a fost audiat până acum și că vrea să ajungă cât mai repede în fața instanței pentru a clarifica lucrurile.

”Sunt nişte minciuni. (…) Poziţia mea este foarte clară. Eu vreau să ajungem cât mai repede cu discuţia pe fond. Până acum nu am fost audiat, nu înţeleg de ce nu am fost audiat. Mi-a spus doamna avocat şi înţeleg din multe păreri juridice că puteam fi audiat de câte ori era nevoie. Nu mai candidez. Să stea lumea liniştită. Vreau eu să lămurim practic chestiunea asta şi văd cum e posibil totuşi ca în România denunţătorul să fie crezut absolut oricând, dar să rămână cu tot, să i se ofere protecţie, imunitate şi orice. Pot să-mi ia imunitatea şi orice că oricum le-am dat-o eu”, a spus Bănicioiu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.