„Planul pentru România”, pariul liberalului Sebastian Burduja: „Nimic nu e pierdut în România. Din contră, acum se joacă totul!”

0

Uriașul defect al clasei politice postdecembriste este încăpățânarea, refuzul cronic, de a învăța din greșelile și implicit lecțiile pe cât de dureroase pe atât de generoase ale trecutului. Prea multe războaie politice, prea multe orgolii, prea multă duplicitate și aroganță la adresa milioanelor de români. Se uită adesea că, până la urmă, cetățeanul este singurul care contează. Bucuria, împlinirea, tristețea sau dezamăgirea lui ar trebui să lase răni adânci în conștiința politicului. Pentru că românul simplu a obosit să mai spere, să mai aștepte, să mai creadă în viitorul unei Românii moderne, prospere, demne.

Liberalul Sebastian Burduja este doar unul dintre tinerii care s-au întors, în România, din dragoste pentru o țară care merită mult mai mult. Care merită să fie respectată, iubită, înțeleasă și mai ales modernizată și recredibilizată. Un pariu uriaș, o luptă ce trebuie câștigată cu orice preț.

Sebastian Burduja este un tânăr politician care a înțeles lecțiile oferite de istorie. Și care nu va renunța niciodată la idealul său și anume ca românii (împrăștiați prin toate lumea) să revină acasă. Pentru că, Sebastian Burduja, este convins că împreună vom fi mult mai puternici. Că împreună vom da o palmă usturătoare celor care au tot interesul să să ne arunce peste granițe cât mai repede. Că România nu este pierdută cât timp nu o abandonăm. Că împreună vom reconstrui țara la care visăm cu toții. De prea mulți ani.

Cartea lui Sebastian Burduja „Planul pentru România – 7 revoluții intelectuale pentru o țară în care vrem să rămânem” reprezintă o provocare la adresa tuturor românilor liberi, de acasă și de pretutindeni, care trebuie să înțeleagă că nimic nu este pierdut în România și că acum se joacă totul. Și că fiecare român poate avea succes acasă prin muncă și merit!

“România a făcut greșelile ei în istorie. Ne-au costat sânge și pământ, iar unele răni au rămas vii până în ziua de azi. E cu atât mai important să alegem să fim de partea bună a istoriei de data asta. Și chiar să-i tragem și pe alții acolo.

Un fragment din cartea „Planul pentru România – 7 revoluții intelectuale pentru o țară în care vrem să rămânem”, capitolul Revoluția deschiderii.

România nu este încă pierdută, dar va fi, dacă o abandonăm. Suntem oameni liberi. Putem să plecăm oricând. Dar există și o altă cale, mai grea dar mai dreaptă: să rămânem sau să ne întoarcem acasă. De ce? Uite-așa, pentru că (și noi) putem. Putem să facem ceea ce trebuie. De fiecare dată când ne plângem că aici totul e pierdut, le facem un serviciu celor care au tot interesul să ne arunce peste granițe cât mai repede. Nimic nu e pierdut în România. Din contră, acum se joacă totul. Și da, poți avea succes și aici, prin muncă și merit.

Un fragment din cartea „Planul pentru România – 7 revoluții intelectuale pentru o țară în care vrem să rămânem”, capitolul Revoluția întoarcerii acasă.

Cartea este disponibilă pentru precomandă (cu autograf) aici – https://bit.ly/3mrEtiz”, a precizat pe pagina sa de Facebook, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.