Pariul lui Andrei Carabelea: candidații PNL Neamț la parlamentare vor aduce schimbarea așteptată de pietreni!

0

Victoria tânărului liberal Andrei Carabelea la Primăria Piatra Neamț a arătat, înainte de toate, că pietrenii vor o altfel de administrație publică, una profesionistă, transparentă, pliată pe nevoile cetățenilor din Piatra Neamț. Andrei Carabelea a câștigat o luptă extrem de dificilă, o luptă în care singurii care au contat, cu adevărat, au fost locuitorii din Piatra Neamț. O luptă pentru normalitate, pentru respect, pentru modernizarea unui oraș care merită mult mai mult.

Scrutinul din 27 septembrie a reprezentat, însă, doar un succes de etapă. Fără o victorie la parlamentare, modernizarea României va rămâne, însă, departe. Doar cu o majoritate clară în Parlament pot fi puse în practică planurile de dezvoltare a României și a județului Neamț propuse de PNL.

Andrei Carabelea crede, cu încăpățânare, în viitorul municipiului Piatra Neamț, în viitorul României. În context, acesta susține din partea PNL Neamț, la parlamentare, o listă de oameni integri și cu simț de răspundere care își doresc și pot arăta ca bunăstarea și respectul nu reprezintă doar sloganuri electorale. Cu Mugur Cozmanciuc, cap de listă la Camera Deputaților și Eugen Țapu Nazare, la Senat, oferta electorală prezentată de liberali poate face diferența între demagogie și soluții, între incompetență și responsabilitate. În aceste condiții, votul din 6 decembrie devine, parcă, mai important decât oricând. Mai ales la Piatra.

“În toată campania mea am vorbit de o echipă puternică, de o echipă cu care să aducem în Piatra schimbarea de care avem cu toții nevoie.

Din acest motiv susțin cu toată încrederea partidul și oamenii propuși pentru Camera Deputaților și în Senat de către partidul PNL Neamț. Schimbarea nu stă într-un singur om, stă într-o unitate de oameni cu același țel, cu aceeași viziune. Proiectele și planurile de viitor pot fi mult mai bine și mai ușor puse în practică cu o majoritate în Parlament.

Așa cum o familie se întemeiază cu doi oameni, o casa este zidită de o echipă de muncitori avem și aici nevoie de o echipă activă care să ne fie alături în a construi #nouaPiatra!”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, noul primar al municipiului Piatra Neamț, liberalul Andrei Carabelea

I.Badea

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.