Tomac sancționează dur ipocrizia pesedistă: Au sărbătorit alegerea lui Iordache!

Imaginile scandaloase cu mai mulți lideri PSD, în frunte cu Ciolacu, la un restaurant al unei pensiuni din Sărata Monteoru, Buzău, care nu au catadicsit să respecte măsurile de distanțare socială, în plină pandemie de COVID-19, nu puteau să nu rămână nesancționate. Liderul PMP, Eugen Tomac, a sancționat, drastic, ipocrizia pesedistă într-un mod extrem de ironic. “Fiind probabil într-un moment de euforie totală după alegerea pe viața a lui Iordache in fruntea Consiliului Legislativ, conducere PSD a decis să marcheze victoria într-un restaurant, desi acest lucru este ilegal in aceste zile negre de pandemie”, a punctat Tomac.

“PSD a sărbătorit alegerea lui Iordache

Fiind probabil într-un moment de euforie totală după alegerea pe viața a lui Iordache in fruntea Consiliului Legislativ, conducere PSD a decis să marcheze victoria într-un restaurant, desi acest lucru este ilegal in aceste zile negre de pandemie.

Mesajul transmis de liderul PSD este unul foarte prost pentru ca vine la doar o zi în care Marcel Ciolacu ne invita pe toți să semnăm un pact pentru sănătate.

In această perioada în care nu avem medicamente, în care milioane de români nu se simt în siguranță, când milioane de elevi nu pot merge la școală, când tot mai mulți antreprenori își văd ruinate afacerile dezvoltate cu grija ani la rând, când sute de mii de români nu mai știu dacă mâine vor avea un loc de muncă, politicienii au obligația să dea doavada de mai multă responsabilitate și solidaritate cu națiunea.

De aceea, îndemnul meu este să nu mai încalce nimeni legea, să ne concentrăm energia pe soluții pentru a salva locurile de muncă și a combate pandemia”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, liderul PMP, Eugen Tomac.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.