Conferință de presă extraordinară la sediul PER. Cătălin Ivan, prezent la eveniment!

Mâine, 28 octombrie 2020, începând cu ora 13.00, la sediul central al Partidului Ecologist Român (Bulvevardul Lascăr Catargiu, nr. 30, București) va avea loc o conferință de presă cu participarea domnului Cătălin Ivan, fondator Alternativa pentru Demnitate Națională, candidat pentru Camera Deputaților pe lista PER Iași.

La eveniment vor fi prezenți liderii tuturor partidelor care sprijină candidații PER în alegerile parlamentare. Este pentru prima dată în istoria României când mai multe partide susțin lista unuia singur pentru Parlamentul României!

„Am decis să intrăm alături de PER într-o construcție politică pentru aceste alegeri parlamentare, având credința că, prin unitate, vom reuși să străpungem blocada instaurată de actualele partide parlamentare și să le oferim votanților noștri șansa de a-și vedea în Forul Legislativ al țării adevărații aleși. Vom candida pe listele PER fără a ne pierde identitatea politică, dar și fără a irosi către Partidele-Mamut, Partidele-Stat, la redistribuire, voturile pe care ni le încredințează cetățenii.

Prin fixarea pragului electoral la 5%, partidele parlamentare se asigură că nici o altă formațiune politică nu le va strica jocurile nici în următorii patru ani. Noi, partidele mai mici, candidăm la fiecare alegeri, obținem un număr important de voturi, dar nu avem forța financiară a mamuților electorali care își decontează din banii românilor toate cheltuielile electorale. Voturile nu rămân ale noastre și ale celor care votează, ci se redistribuie printr-un algoritm total viciat“.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.