Sebastian Burduja și echipa (din spatele) comunicării PNL Sector 1, rețeta unei colaborări de succes!

Share:

Fără o echipă de comunicare profesionistă, reușita în alegeri a unui partid politic devine (cel mult) o iluzie electorală. Victoria lui Clotilde Armand la Primăria Sectorului 1 nu ar fi fost posibilă fără implicarea totală, în războiul electoral, împotriva  toxicei administrații Tudorache-PSD, a filialei PNL Sector 1 condusă de tânărul Sebastian Burduja. Iar palierul de comunicare, în cazul PNL Sector 1, a fost la înălțime. „Tunurile” marca PSD-Tudorache au fost demontate, punctual, de fiecare dată, iar cetățenii sectorului 1 au putut să vadă, în toată “splendoarea” sa, prestația primarului pesedist din ultimii patru ani.

Urmează un nou scrutin electoral și anume alegerile parlamentare. Și, în acest caz, rolul echipei de comunicare va fi crucial. Iar targetul impus filialei de Sebastian Burduja este unul extrem de ambițios. Când, însă, o echipă acționează ca un tot unitar, motoarele merg din plin iar rezultatele filialei PNL Sector 1 sunt pe măsura așteptărilor!

“Echipa de șoc din spatele comunicării PNL Sector 1: în stânga mea, Argentina Traicu, unul dintre cei mai buni consultanți de imagine și comunicare din România. În dreapta, coordonatorul pe comunicare al filialei, Diana Cioltei Cretu, fost redactor șef la una dintre cele mai puternice publicații economice din România. Și colegul Podaru Dan, doctor în Științele Comunicării și Prodecan la Universitatea București.

Nu pot decât să mă bucur când astfel de oameni își unesc forțele și își dedica timp și energie pentru România #pebune.

Înainte, împreună”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.