Visul liberalului Sebastian Burduja: O Românie din care nimeni să nu mai plece și în care toți cei plecați să se întoarcă!

0

Reformarea clasei politice va rămâne un etern deziderat fără implicarea tinerilor în politică. Tineri școliți care vor, pot și mai ales doresc să schimbe, în bine, soarta României. Tineri care cred cu încăpățânare în visul recredibilizării României, în visul unei Românii puternice, moderne, demne, în care milioanele de români sunt singurii care contează cu adevărat.

După 12 ani petrecuți în America, după o pregătire asiduă la cele mai prestigioase universități de acolo, Sebastian Burduja a revenit în România, „acasă”, cu visul de a face o Românie mai bună împreună cu toți cei, nu puțini, care au ales să lupte pentru un prezent și un viitor mai bun.

A intrat în politică și a continuat să scrie cu patos la povestea sa, povestea în care continua să creadă. Liberalul Sebastian Burduja vrea o Românie din care nimeni să nu mai plece și în care toți cei plecați să se întoarcă. Criticat de unii “moraliști” de serviciu din prea mocirloasa presă postdecembristă, dar și apreciat de mulți alții, Sebastian Burduja rămâne un luptător pentru liberate, pentru libertatea de a fi, de a visa, de a face.

La doar 35 de ani, Sebastian Burduja este vicepreședinte PNL, lider PNL Sector 1 și secretar de stat la Ministerul Finanțelor. Dacă nici măcar un tânăr care a studiat la Standford și Harvard nu are dreptul să-și pună în practică cunoștințele acumulate și să pună umărul la renașterea României, atunci cine are acest drept? Din păcate, la unele televiziuni de casă ale PSD, a fi liberal este un păcat capital. Pe care nicio o diplomă, niciun doctorat, nu îl poate spăla…

„Dacă este să luptăm până la capăt pentru ceva, merită să o facem pentru libertate. Libertatea de a fi, de a visa și de a face. Povestea mea este, la fiecare pas, despre libertate.

Suntem oameni liberi și trebuie să rămânem oameni liberi. Eu am ales să mă întorc în România după 12 ani petrecuți în America. Pentru că numai aici este acasă.

Suntem liberi să visăm. Visul meu este simplu: România din care nimeni să nu mai plece și în care toți cei plecați să se întoarcă.

Suntem liberi să facem. În fiecare zi, eu fac un pas înainte pentru o Românie mai bună, alături de voi toți, cei care alegeți să credeți și să luptați.

Aceasta este povestea mea. Și acesta este visul. Vă chem să-l împlinim împreună”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.