Explozie cumplită în centrul orașului Galați. Un bloc distrus, patru persoane rănite, zeci de oameni evacuați!

0

O explozie puternică a zguduit, în această dimineață, în Centrul Galațiului. În urma deflagrației, cinci persoane au ajuns de urgență la spital, una dintre ele cu arsuri pe mai bine de jumăate din suprafața corpului. Alte zeci de persoane s-au autoevacuat, și asta pentru că explozia a fost urmată de un incendiu. Echipele de intervenție, dar și prefectul de Galați se află la fața locului. 

Din primele informații, totul s-a petrecut la parterul blocului N1 aflat în spatele hotelului „Galați”.

Potrivit lui Eugen Chiriță, purtător de cuvânt ISU Galați, în urma exploziei au fost înregistrate cinci victime, din care una a suferit arsuri pe mai bine de 50% din corp. Patru dintre ele au suferit traumatisme uşoare, însă chiar și așa s-a decis transportarea lor la spital. Alte 21 de persoane, printre care și trei copii, dar şi șapte vârstnici, au fost evacuate.

În momentul de față incendiul care a urmat exploziei a fost stins. Echipele de intervenție se află însă, în continuare, la fața locului. În plus, prefectul și comandantul ISU se află și ei la fața locului.

În prezent se fac verificări pentru a se detecta cauzele producerii exploziei, din primele date fiind vorba despre o acumulare de gaze. În plus, aceștia urmează să stabilească și dacă oamenii se pot întoarce la casele lor odată ce incendiul a fost lichidat.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.