PMP continuă lupta pentru eliminarea pensiilor speciale. Tomac: Sunt un furt și o insultă la adresa tuturor pensionarilor din România!

0

În plin război politico-electoral PSD-PNL, liderul PMP, Euge Tomac, reacționează dur față de ipocrizia aleșilor. De altfel, Tomac consideră că singurii cetățeni care merită pensii speciale sunt militarii, cei care și-au riscat viața în activitatea lor, în numele statului român, precum și foștii deținuți politici.

De menționat faptul că Eugen Tomac, deputat pe atunci, a anunțat, în momentul votării legii propusă de PSD prin care au fost create pensii speciale (și) pentru parlamentari, de la tribuna Camerei, că renunță la pensia specială pe care a considerat-o “un furt”.

De altfel, PMP a fost singurul partid care a depus în Parlament un proiect de lege privind eliminarea pensiilor speciale.

“În ziua în care în Parlamentul României, la propunerea PSD, a fost votată legea prin care au fost create pensiile speciale pentru parlamentari, am spus răspicat de la tribuna Parlamentului, cerând sa fie consemnat în procesul verbal și publicat în monitorul oficial, că renunț la pensia specială pe care o consider un furt.

Pensiile speciale pentru politicieni sunt un furt și o insultă la adresa tuturor pensionarilor din România.

Nimeni nu ne-a obligat să ne implicăm în politică, nimeni nu ne obligă să candidăm, politicienii nu trebuie să aibă privilegii, politica trebuie făcută din patriotism.

Noi considerăm că singuri cetățeni care merită pensiile speciale sunt militarii care și-au riscat viața în activitatea lor, în numele statului român, precum și foștii deținuți politici.

De aceea, PMP a depus în Parlament un proiect de lege privind eliminarea tuturor pensiilor speciale și vom lupta pentru acest obiectiv”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, liderul PMP, Eugen Tomac.

 

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.